Habmax

Habmax Loven !


Det er en lov som alle må følge. Hvis du ikke følger den, så vil du bli utestengt fra Habmax. Grunnen til at vi har en lov er at ingen skal bli mobbet, plaget eller sjikanert. Så hvis noen bryter Habmax loven, så kan du henvise personen til denne siden. Når man registrer seg på Habmax, så godtar man vilkårene til Habey. Vilkårene innebærer at du skal følge Habmax loven!!!!

1. Du gir ut personlig informasjon inkludert passord, navn, bosted, eller lignende på eget ansvar. Utgiving av andres personopplysninger er strengt forbudt!

2. Du skal aldri mobbe / plage andre brukere av noen som helst grunn (rase, nasjonalitet, kjønn, seksualitet, religion, utseende, osv..).

3. Det er ikke lov å bruke programmer som hindrer Habmax i å fungere slik som det skal. Heller ikke bruke bugs til din fordel. Scripte og hackeprogram er derfor forbudt.

4. Du skal ikke stjele møbler, svindle andre brukere eller lure andre til å gi fra seg passordet sitt eller andre opplysninger om personen.

5. Du har ikke lov til å delta i seksuelle aktiviteter, komme med seksuelle forespørsler eller svare på den slags. Cybersex er strengt forbudt.

6. Du har ikke lov til å gi, selge eller bytte bort Habmax kontoen din, eller prøve å selge virtuelle ting fra Habmax for kontanter.

7. Det er ikke tillatt å utgi seg for å være staff eller moderator ved Habmax.

8. Det er ikke lov til å ha mer enn 3 bruker på Habmax.

9. Gjør mot andre, som du ønsker andre skal gjøre mot deg.

10. Ikke reklamer for andre hoteller !